WGBW24 nacionalna konferencija Saveta povodom Svetske nedelje zelene gradnje 2024

Komentari: 0

Put ka održivosti može izgledati složeno, ali ono što je važno je da svi preduzimamo korake u pravom smeru.

Ove Svetske nedelje zelene gradnje – WGBW24, nastavljamo da gradimo tranziciju kroz kampanju #BuildingTheTransition i pozivamo sve da slede tri koraka za bolju budućnost: redukcija, dekarbonizacija, adaptacija.

Ova tri ključna principa nas vode u gradnji tranzicije ka održivoj izgrađenoj sredini. Svi znamo da su promene neminovne, a kako bi one bile moguće, potrebno je graditi adekvatno regulatorno, finansijsko i tržišno okruženje, koje će omogućiti stvaranje bolje, zdravije izgrađene sredine za sve ljude, svuda.

U sklopu obeležavanja WGBW24 Savet zelene gradnje Srbije organizuje dvodnevnu nacionalnu konferenciju, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije.

Tokom oba dana konferencije, kao i tokom cele nedelje, kroz niz razgovora, predavanja, sagledanih primera dobre prakse i interaktivnih diskusija imaćemo priliku da na delu vidimo ova tri principa tranzicije ka održivosti.

U nastavku slede pregledi programa oba dana konferencije, sa detaljnim agendama i linkovima za registraciju.

Prisustvo konferenciji je potpuno besplatno, a moguće je uživo ili onlajn putem Zoom-a.

Za prisustvo konferenciji je neophodna registracija.

Za svaki dan je potrebno registrovati se zasebno.

Registracija za dan 1  -  Registracija za dan 2

Sve aktivnosti Saveta zelene gradnje Srbije u okviru #WGBW24 možete pronaći na sajtu, kao i na društvenim mrežama @serbiaGBC i na Mapi globalnih aktivnosti WorldGBC-a.

 

Izvor: Savet zelene gradnje Srbije

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti