TIM CO – KVALITET DOBIJA NA DUGE STAZE - OPREMA ZA ISPITIVANJE KONTROLE KVALITETA

Komentari: 0

U našoj ponudi se mogu naći isključivo proizvodi (uređaji i softveri) visokokvalitetnih i renomiranih evropskih i američkih proizvođača.

Za sve proizvode u našoj ponudi preduzeće TIM Co jeste zvanični distributer i ovlašćeni servis od strane proizvođača, sa ugovorom o distribuciji i održavanju za teritorije Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Severne Makedonije

ZAŠTO IZABRATI NAS

ZNANJE

• KONSTANTAN TRENING I EDUKACIJA SVIH ZAPOSLENIH U TIM Co

• RAD NA INŽINjERSKIM PROJEKTIMA. ISPITIVANjE KONTROLE KVALITETA. NAUČNIM STUDIJAMA I ISTRAŽIVANjIMA

• SARADNjA SA AKREDITOVANIM INDUSTRIJAMA, ZAVODIMA, FABRIKAMA KAO I OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA

KVALITET

• DISTRIBUCIJA I ZASTUPNIŠTVO VISOKOKVALITETNIH I RENOMIRANIH PROIZVOĐAČA

• RAD SA LICENCIRANIM SOFTVERIMA I ORGINALNIM REZERVNIM DELOVIMA

PODRŠKA

• SPECIFIČNA POSVEĆENOST KUPCU I KORISNIKU

• KOMPLETNA TEHNIČKA I APLAKATIVNA OBUKA, INŽENjERSKA PODRŠKA

• JEDINSTVENA TEHNIČKA I POSTPRODAJNA PODRŠKA

Nikon Metrology kompanija u svojoj ponudi poseduje industrijske mikroskope i digitalne mikroskope za svaki vid detaljne inspekcije uzorka uz pomoć najbolje optike, najpreciznijeg fokusiranja kao i najvećim mogućim uveličanjem na tržištu.

Pored industrijskih i digitalnih mikroskopa kompanija Nikon Metrology u svojoj ponudi poseduje stacionarne rendgen kabinete za radiografska ispitivanja ili detaljna CT skeniranja PCB ploča, elektronskih komponenti ili malih delova u širokom spektru industrija.

ICM Teledyne (Belgija), vodeći dizajner, razvijač i proizvođač najsavremenijih portabilnih rendgen generatora sa konstantnim potencijalom, kao i digitalnih Flat Panel detektora koji su lakši nego ikada ranije i predstavljaju savršen alat za brzo i precizno ispitivanje bez razaranja (IBR-NDT) i kontrolu kvaliteta.

KRÜSS Scientific kompanija je vodeći proizvođač instrumenata za analizu površina i tečnosti u cilju ispitivanja površinskog napona (mN/m)

Različiti zadaci su postavljeni za TIM Co. i TIM Co. je uvek bio dovoljno veliki da ih uspešno obavi, ali i dovoljno mali da ih obavi bolje nego iko drugi.

TIM Co. će nastaviti da služi kao pouzdan partner vodećih svetski poznatih proizvođača, kao i da uspešno nastavi da obavlja sve zadatke i ciljeve.

TIM Co
Mast. Inženjer Tehnologije
Srećko Mitrović
Kontakt: +381 63 356 037
www.timco.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti