ŠTA REŠAVAMO SA LA500 SISTEMOM?

Komentari: 0

Sistem za nadzor zakivanja LA500 omogućava podešavanje i kontrolu granica procesa zakivanja po vremenu i sili i kompatibilan je sa svim zakivcima različitih proizvođača, što omogućava fizičku nadogradnju senzora na sam zakivač.

Moguće je kontrolisati sam proces, a samim tim i identifikovati i smanjiti greške koje se javljaju u tehnologiji ugradnje zakivnih vijaka i navrtki, bilo zbog neadekvatnih parametara procesa, specifičnosti materijala za ugradnju, bilo zbog nepravilne upotrebe alata u toku rada.

Time se postiže osnovni cilj nadzornog sistema – značajno smanjenje opterećenja životne sredine usled neadekvatnog kvaliteta u procesu i posledičnog povećanja reciklaže materijala i ponovne proizvodnje zbog lošeg kvaliteta finalnog proizvoda.

Kontrolni sistem se lako povezuje sa drugim zainteresovanim stranama u procesu i omogućava potpunu integraciju u sve vrste proizvodnih procesa.

Korisnički interfejs je jednostavan za korisnika i ne zahteva posebne veštine za korišćenje.

Parametri podešavanja i rezultati su jasno vizuelizovani i omogućavaju praćenje i podešavanje u realnom vremenu.

Moguće je povezati i kontrolisati do osam alata istovremeno, uz mogućnost nadogradnje sistema za korišćenje do šesnaest alata koji mogu da rade istovremeno.

Omogućena je integracija u celu proizvodnu liniju/proces preko Profinet interfejsa.

Sistem omogućava neograničen izvoz podataka u kupčev sistem ili sopstveni sistem (IPC).

GDE SE KORISTI?

LA500 Control Rivet System je sistem koji donosi nova rešenja za vaše procese spajanja u automobilskoj industriji i proizvodnji bele tehnike, kao i u drugim aplikacijama spajanja.

Sistem za nadzor zakivanja LA500 je takođe jedinstven zbog tehničkih karakteristika koje se ne mogu uporediti sa postojećim proizvodima na tržištu.

Funkcije omogućavaju istovremeno povezivanje više alata, precizno podešavanje zona nadzora procesa i jednostavnu nadogradnju sistema, što ovu inovaciju čini osnovom za širenje na tržište spajanja rastavljivih spojeva.

Dizajn omogućava jednostavnu nadogradnju bez dodatnog opterećenja životne sredine, pa zamena sistema praktično nije potrebna usled širenja procesa.

Tehnologija koja se koristi omogućava preciznije podešavanje parametara procesa, što direktno utiče na smanjenje otpada i potrošnje materijala...

Lanea Engineering d.o.o.
Kanižarica 157
8340 Črnomelj, Slovenia
info@lanea.si
www.lanea.si

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti