Scotch® trake - vrhunski standard u industriji pakovanja već decenijama

Komentari: 0

U potrazi za inovativnom idejom koja će rešiti probleme kupaca, pre više od 90 godina inženjeri u 3M-u došli su do revolucionarnog otkrića i kreiranja čuvene Scotch®, odnosno “selotejp” trake.

Ova, danas nezaobilazna traka, bila je atraktivan način da trgovci mešovitom robom i pekari pouzdano zatvore kutije i pakete i to na način koji je otporan na vlagu, a širokim narodnim masama omogućila je jednostavne popravke kućnih predmeta.

Naučnici i inženjeri u kompaniji 3M i danas nastavljaju da neguju tradiciju originalne Scotch trake tako što razvijaju proizvode koji izlaze u susret potrebama kupaca, jednako kvalitetno kao i pre skoro sto godina.

Godinama i decenijama Scotch traka iznova dokazuje svoju pouzdanost, zbog čega je ona i dalje broj jedan brend za lepljenje u industriji pakovanja.

Brojni neočekivani događaji mogu uticati na vašu proizvodnju i procese, a Scotch trake i 3M rešenja za pakovanje nude pouzdane, visokokvalitetne proizvode i sisteme koji zadovoljavaju sve, pa čak i promenljive zahteve.

Kao ovlašćeni konverter 3M lepljivih traka, GM Inženjering ponosno predstavlja tri ključna proizvoda za industriju pakovanja.

Naše rešenje je više od samog proizvoda — mi nudimo mogućnost sečenja traka u dimenzije koje su vam potrebne, uz minimalnu širinu od 6mm. Na ovaj način, štedimo vaše vreme i novac, povećavamo preciznost i smanjujemo otpad.

Predstavljamo našu selekciju 3M traka za industriju pakovanja:

Scotch® filament traka 8959

Ova traka je idealna za ojačanje kutija visoke čvrstoće, zaptivanje u teškim uslovima, transport, spajanje i paletiranje.

Transparentnost trake omogućava da brending, bar kodovi i druga grafika budu lako vidljivi.

Traka je pogodna za primene u industrijama hrane i pića, sportskih proizvoda, cevi, metalnih proizvoda, automobilskih delova i nameštaja.

Dizajnirana kao specijalna traka za pakovanje visokih performansi, Scotch® filament traka 8959 kombinuje jaku polipropilensku podlogu ojačanu kontinuiranim dvosmernim filamentima od staklenog prediva i lepak od sintetičke gume.

Scotch® Box jednostrano lepljiva traka 371

Scotch® Box traka 371 je traka srednjeg opterećenja, idealna za selidbe, otpremu i distribuciju.

Njena izdržljivost i pouzdanost čine je savršenim izborom za upotrebu u industrijama hrane i pića, sportskih proizvoda, cevi, metalnih proizvoda, delova za automobile i nameštaja.

Ova traka ima biaksijalno orijentisanu polipropilensku podlogu sa lepkom od gumene smole osetljive na pritisak.

Pruža otpornost na cepanje i visok nivo prijanjanja, čak i na zahtevnim recikliranim kartonima.

Scotch® Box lepljiva traka 309

Traka za opšte poslove pakovanja namenjena je lakim i osetljivim primenama. Napravljena od akrilnog lepka sa polipropilenskom podlogom, Scotch® Box traka 309 pruža pouzdanost u različitim uslovima, uključujući primenu na hladnim temperaturama, ali i zaštitu od UV zračenja.

Njena jednostavna primena i lako rukovanje čine je idealnim izborom za pakovanje u prehrambenoj industriji, industriji pića, kao i za primene u opštim industrijskim okruženjima.

3M trake za industriju pakovanja nude fleksibilna i visokokvalitetna rešenja za različite potrebe i primene.

Uz GM Inženjering kao ovlašćenog konvertera, dobijate trake prilagođene vašim specifičnim zahtevima, uz uštedu vremena i resursa.

Posetite naš e-shop i saznajte više o 3M trakama i kako mogu unaprediti vaše procese pakovanja.

www.gminzenjering.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti