Schneider Electric besplatne online obuke

Komentari: 0

Schneider Electric poziva sve zainteresovane na obuke za softvere EcoStruxure Power Build i EcoStruxure Power Design

EcoStruxure Power Design je korisnički softver za projektovanje elektroinstalacija. Pomaže u optimizaciji elektroopreme i troškova, dok istovremeno upravlja odstupanjima tokom faze projektovanja.

Ovaj softver ima brojne prednosti: smanjuje vreme izrade projekta, optimizuje opremu, omogućuje unos podataka kroz jednostavne tablice, proračun u realnom vremenu, generisanje izveštaja i slično.

Svoju primenu je našao u brojnim industrijama, u izradi niskonaponskih i srednjenaponskih projekata, kod industrijskih projekata, projekata u zgradarstvu (data centri, elektroprivredna preduzeća, industrija, zdravstvo, rudarstvo), pri izboru zaštite strujnih kola i slično.

Predavač je Miloš Stojanović, specijalista za lokalizaciju softvera, a webinar se održava 21.10.2022. godine, od 10:00 do 11:00 časova. Svi zainteresovani, mogu da se prijave putem linka REGISTRACIJA.

Nedelju dana kasnije imate priliku da se pridružite online obuci za EcoStruxure Power Build softver koji služi za konfigurisanje i budžetsku procenu razvodnih ormana tipa Prisma, kao i drugih niskonaponskih razvodnih ormana namenjenih svim zgradama.

Ovaj softver ima brojne prednosti kao što su izvoz podataka iz EcoStruxure Power Design softvera, jednostavna i brza konfiguracija, brze izmene konfigurisanog ormana, usklađen sa različitim IEC standardima, štampanje ili izvoz ponuda, detaljnog izveštaja, prednjeg izgleda ormana. Primenjuju ga proizvođači razvodnih ormana i ugovarači, kao i za projektanti pri određivanju dispozicije opreme kao i budžetske procene investicije.

Predavač je Miloš Stojanović, specijalista za lokalizaciju softvera, a webinar se održava 28.10.2022. godine, od 10:00 do 11:00 časova. Svi zainteresovani, mogu da se prijave putem linka REGISTRACIJA.

Pored webinara o softveru, do kraja godine će se održati još niz besplatnih Schneider Electric online obuka. Listu obuka kao i prijavu možete pogledati na linku REGISTRACIJA.

O kompaniji

Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

www.se.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti