Sa SCHMALZ-om rad je zabavan i zdrav

Komentari: 0

Schmalz je preduzeće specijalizovano za vakuumsku tehnologiju. Nude vrhunska rešenja za logistiku, pakovanje i manipulaciju paketima.

Njihovi sistemi se zasnivaju na inovativnim vakuumskim sistemima koji omogućavaju efikasno rukovanje paketima različitih veličina, oblika i težina.

Brzina je važna vrlina u Schmalz-u i svesni smo da svaka stranka želi da optimizuje svoje procese i da ima motivisane, posvećene i pre svega zdrave radnike..

Pri manipulaciji paketima, Schmalz nudi ergonomska rešenja, kao što su vakuumski manipulatori, koji omogućavaju lako podizanje teških ili nezgrapnih predmeta.

To smanjuje rizik od povreda radnika i poboljšava radno okruženje.

Schmalz se ponosi i sticanjem AGR sertifikata (Aktion Gesunder Rücken), što potvrđuje da su naši vakuumski sistemi i ergonomske dizalice oblikovani s fokusom na zdravlje i dobrobit korisnika.

Ovaj sertifikat potvrđuje da naša rešenja doprinose smanjenju opterećenja kičme i zglobova, što je ključno za prevenciju povreda prilikom dugotrajnog rada sa manipulacijom paketima.

Sa AGR sertifikatom garantujemo da naši klijenti ne dobijaju samo visoko efikasna, već i ergonomična rešenja koja poboljšavaju uslove rada i smanjuju rizik od nastanka povreda na radu.

Schmalz sistemi omogućavaju i automatizovanu manipulaciju paketima, što dodatno povećava efikasnost i pouzdanost operacija.

U oblasti logistike, Schmalz obezbeđuje vakuumske hvataljke koje su ključne za optimizaciju procesa u skladištima i distribucionim centrima.

Ovi sistemi omogućavaju brzo i precizno premeštanje paketa, što doprinosi većoj produktivnosti i smanjenju troškova rada.

Schmalzova tehnologija takođe omogućava smanjenje oštećenja proizvoda tokom transporta, jer vakuumski hvataljci nežno, ali čvrsto drže predmete.

Pri pakovanju, Schmalz nudi rešenja koja omogućavaju automatizaciju procesa i tako povećavaju efikasnost proizvodnih linija.

Vakuumski hvataljci omogućavaju jednostavno i pouzdano pakovanje proizvoda u kutije ili na palete, što doprinosi bržoj obradi narudžbina i smanjenju grešaka u procesu pakovanja.

Sa svojom naprednom tehnologijom i fokusom na kvalitet, Schmalz postavlja standarde u industriji i pomaže preduzećima širom sveta da poboljšaju svoje logističke i proizvodne procese, povećavajući radnu efikasnost do 30% (HFES).

Ergonomski manipulatori su često dizajnirani da budu intuitivni i jednostavni za korišćenje, što znači da novi radnici brže usvajaju potrebne veštine.

Manje vremena za obuku omogućava brži ulazak novih zaposlenih u proizvodni proces, što povećava ukupnu efikasnost logistike.

"Dizajnirajte najsavremenije logističke procese po svom ukusu."

Posetite www.schmalz.si

SCHMALZ d.o.o.
Velika Ligojna 4
1360 Vrhnika
Slovenija
M: +386 (0)31 491 373
T: +386 (0)8 200 0897
E: info@schmalz.si

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti