OTVARANJE NOVE PROIZVODNE LINIJE KOMPANIJE akYtec U SRBIJI

Komentari: 0

Kompanija akYtec je otvorila novu proizvodnu liniju u Srbiji, u gradu Nišu.

Ova proizvodna linija proizvodiće opremu koja će doprineti povećanju stepena automatizacije procesa, ne samo u Evropi, već i širom sveta.

Otvaranje nove proizvodne linije usklađeno je sa trendom razvoja Srbije kao ključnog industrijskog i intelektualnog centra na Balkanu, doprinoseći transformaciji zemlje u izvanredan globalni proizvodni centar, i povećanju izvoza opreme za automatizaciju na regionalna i globalna tržišta.

akYtec proizvodna linija će proizvoditi pametnu opremu koja će omogućiti kompanijama da povećaju efikasnost u svim oblastima proizvodnje.

Ovako intenzivno korišćenje opreme proizvedene u Srbiji će ojačati poziciju zemlje kao globalnog centra proizvodnje.

Nova proizvodna linija uključuje naprednu tehnologiju automatizacije i robotiku.

Kako se proizvodna linija bude širila, otvaraće se nova radna mesta, sa posebnim osvrtom na zapošljavanje radne snage grada Niša i Srbije u celini, naročito mladih ljudi na tehničkim pozicijama. Ovime fabrika jača poziciju Srbije kao svetskog izvoznika savremene opreme.

Proizvodna linija će proizvoditi akYtec-ove proizvode, odnosno pametne uređaje koji se koriste u različitim industrijskim procesima, mašinama i zgradama za poboljšanje efikasnosti procesa.

Ova moderna proizvodna linija koristi samo najnapredniju proizvodnu i SMD opremu, doprinoseći proizvodnji proizvoda pravog nemačkog kvaliteta.

akYtec nudi širok spektar komponenti za automatizaciju, zbog čega će iz ove prozvodne linije izlaziti uređaji kao što su: Programabilni releji, Programabilni kontroleri (PLC) i Touch Panel kontroleri (SPC), I/O moduli, Digitalni Indikatori (ITP), Logeri Podataka (Data Logeri) i Kontroleri procesa.

Zahvaljujući proizvodnoj liniji u Nišu u Srbiji, akYtec će moći ne samo da brzo proširi svoj asortiman proizvoda proizvedenih u centru Evrope, već će i sam region dobiti dodatna radna mesta i tehnološke kompetencije.

akYtec Gmbh
Vahrenwalder Str. 269 A
30179 Hannover
Tel.: +49 (0) 511 / 16 59 672-0
Fax: +49 (0) 511 / 16 59 672-9
info@akytec.de
www.akytec.de
Kancelarija u Beogradu:
Kneza Miloša 23
11000 Beograd
Kontakt osoba: Jasna Golubović
e-mail: j.golubovic@akytec.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti