Microsfot razvojni centar u Srbiji – Poziv za plaćenu studentsku praksu još uvek traje

Komentari: 0

Otvorene su prijave za plaćenu studentsku praksu u Microsoft razvojnom centru u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia – MDCS), a zainteresovani imaju priliku da se prijave za poziciju Software Engineering Internship i to mogu učiniti do 30. avgusta putem LINKA.

Za sve studente osnovnih i master studija koji žele da napreduju i steknu nova znanja u jednoj od najvećih globalnih IT kompanija, uz podršku mentora eksperata koji imaju bogato iskustvo u različitim oblastima iz industrije, ovo je idealna prilika.

Za program prakse se mogu prijaviti i studenti već nakon prvog semestra na osnovnim studijama. Iskustvo koje sa sobom nosi praksa u poslovnom okruženju kao što je Microsoft razvojni centar Srbija mladim ljudima omogućava da prošire svoje vidike i shvate šta zapravo znači biti inženjer.

Kultura koja se neguje unutar kompanije, entuzijazam i odgovornost mentora predstavljaju ključ stvaranja zdrave radne atmosfere koja studente podstiče ka ličnom razvoju i posvećenosti zadatku na kome rade.

MDCS učestvuje u razvoju najvažnijih i najkonkurentnijih Microsoft proizvoda koje koriste milioni korisnika i prilika raditi na takvim proizvodima je jedinstvena u Srbiji.

Takođe, osim što omogućava da svoje veštine razvijaju uz revolucionarnu tehnologiju, MDCS brine o mladima u zajednici i trudi se da kroz određene programe olakša pristup znanju.

Tokom tri meseca prakse praktikanti će imati prilike da nauče kako se ideje pretvaraju u stvarnost, radeći na razvoju najsavremenijih digitalnih rešenja.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti