MachTech & InnoTech Expo - Međunarodni industrijski sajam počinje 1. oktobra

Komentari: 0

Kompanije sa Balkana, iz Evrope i Azije okupljaju se na bugarskom međunarodnom događaju u Sofiji; sajmovi COPIS i Inter Drone Expo, koji nas upoznaju sa tehnologijama dronova, veštačkom inteligencijom i tržištem oglašavanja, biće održani u isto vreme.

Od 1. do 4. oktobra, industrijski sektor će usmeriti svoju pažnju na Međunarodni sajam MachTech & InnoTech.

Događaj će se održati po 15. put i okupiće hiljade predstavnika mašina i tehnologija za obradu metala u Inter Expo Centru - bugarskom međunarodnom sajmu i kongresnom centru koji stvara uslove za razvoj biznisa u Sofiji.

Sajam MachTech & InnoTech kombinuje dve teme. S jedne strane, MachTech predstavlja mašine za sečenje metala, obradu i termičku obradu, laserske tehnologije, rešenja za zavarivanje, hidraulične i pneumatske uređaje itd. InnoTech je platforma za 3D industrijske tehnologije, automatizaciju, softver, robotiku i elektroniku, testiranje i kontrolu kvaliteta, i još mnogo toga.

"Ove godine će biti preko 170 izlagača", kažu organizatori. Na površini od 10.000 kvadratnih metara, naći ćemo učesnike iz Bugarske i inostranstva, koji predstavljaju skoro 400 regionalnih i globalnih brendova iz Bugarske, Nemačke, Italije, Rumunije, Turske, Grčke, Češke, Austrije, Španije, Kine, Japana i drugih zemalja. Velike kolektivne postavke izložili su kompanije iz Austrije i Češke.

20% više učesnika ove godine

"Interesovanje za sajam raste svake godine", dodaju organizatori. Oni pripisuju ovome skoro 20% rasta u broju izlagača. Činjenica da su mesecima pre početka sajma sajamski prostori, kao i konferencijske i seminarske sale već uređene, ukazuje na premijernu prirodu MachTech & InnoTech sajma.

Očigledno je da će sajam izazvati još veće interesovanje posetilaca. Nakon što je više od 8.000 ljudi iz desetina zemalja posetilo događaj u poslednjem izdanju, organizatori sada beleže rast od preko 30% u onlajn registracijama u poređenju sa istim periodom prošle godine.

"Na www.iec.urboapp.com svako može da dobije kartu", kažu organizatori. Zahvaljujući naprednoj onlajn platformi, proces traje manje od 2 minuta.

Pored svega toga, sajmovi dronova i bespilotnih sistema - INTER DRONE EXPO I COPIS, bugarski format koji okuplja industriju oglašavanja i štamparske tehnologije pod jednim krovom, biće održani zajedno sa MachTech & InnoTech 2024.

U stvari, čitav ovaj ekosistem sajmova maksimalno će angažovati kapacitete Inter Expo Centra.

1 karta = poslovne pogodnosti, pogodnosti za lični razvoj

"MachTech & InnoTech se odavno pretvorio iz poslovnog sajma u sveobuhvatnu platformu, stvarajući tako mogućnosti za učesnike da razviju svoj biznis i unaprede sebe", dele stručnjaci. Reči su izazvane činjenicom da organizatori stalno unapređuju format.

Zbog toga će se ove godine industrijski sajam, koji je vodeći ne samo za Bugarsku već i za Balkan i Istočnu Evropu, održati zajedno sa INTER DRONE EXPO I COPIS - bugarskim sajmovima tehnologije dronova, štampe i oglašavanja.

"U stvari, ova tri sajma utiču na poslovanje u tri međusobno povezana sektora", obrazložili su svoju odluku organizatori.

Kao rezultat toga, kupovina karte za MachTech & InnoTech 2024 daje vam priliku da posetite i druga dva sajma.

Predstavnici industrije otkriće ideje i primene dronova i bespilotnih tehnologija najnovije generacije, kao i inspiraciju za oglašavanje i još uspešniju realizaciju proizvodnje.

Organizatori su ponovo uložili svu svoju energiju u prateći program. Zahvaljujući tome, od 1. do 4. oktobra, pored punih hala ispunjenih izlagačima i sadržajem, održaće se niz seminara, diskusija, konferencija i vizionarskih foruma.

Tema Industrijskog tehnološkog foruma je "U orbiti visokih tehnologija". Nakon prošlogodišnjeg uspeha, zajednički projekat TLL Media i Inter Expo Centra širi svoj format.

U nizu panela i diskusija, svetski autoriteti će predstaviti svoje ideje i izložiti svoju viziju za blisku i daleku budućnost industrije.

Tačno je još mesec dana ostalo do početka MachTech & InnoTech 2024.

Da li ste već kupili svoju kartu na www.iec.urboapp.com?

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti