Konferencija o ekonomskoj i trgovinskoj saradnji i razmeni Kina (Šandong)-Srbija

Komentari: 0
Fotografija od: Pixabay

U cilju daljeg unapređenja ekonomske saradnje i trgovinske razmene između kineske provincije Šandong i Srbije, jačanja tradicionalnog prijateljstva između dveju zemalja i produbljivanja konkretne saradnje između kompanija obe zemlje, u utorak 10. septembra 2024. od 09:30 do 12:30 sati, u Immersive konferencijskoj sali Sava Centra u Beogradu, biće održana Konferencija o ekonomskoj i trgovinskoj saradnji i razmeni Kine (Šandong)-Srbija.

Organizator događaja je Vlada kineske provincije Šandong i Kineski savet za promociju međunarodne trgovine Šandong, uz podršku Privredne komore Srbije.

Događaj će se fokusirati na promociju industrije, industrijskog razvoja i mogućnosti saradnje sa kineskom provincijom Šandong, kao i na povezivanje srpskih i kineskih privrednika i organizovanje poslovnih pregovora između srpskih i kineskih kompanija.

Visoki zvaničnici iz provincije Šandong, relevantni resori i više od 50 predstavnika preduzeća iz oblasti metalske, prehrambene, hemijske i farmaceutske industrije i energetike, zdravstva, trgovine i usluga prisustvovaće događaju i izložiće visokokvalitetne proizvode u okviru izložbe “Kvalitetni proizvodi iz Šandonga” u holu ispred sale za konferenciju u SAVA CENTRU.

Ovom događaju prisustvovaće lideri kineske provincije Šandong koji će predstaviti industrijske planove i podeliti razvojne mogućnosti i perspektive za saradnju, kao i oko 50 preduzeća iz Šandonga čiji će predstavnici tokom B2B poslovnih susreta razgovarati sa srpskim kompanijama u cilju uspostavljanja konkretne saradnje.

Zainteresovani za prisustvovanje Konferenciji i učešće u poslovnim suretima sa kineskim kompanijama mogu se registrovati putem sledećeg LINKA.

Za učešće se ne naplaćuje kotizacija.

Možete pogledati agendu događaja OVDE 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti