Jedinstveni poslovni događaji i ove jeseni u Beogradu VIP AutoDistribution i AutoXpress

Komentari: 0

U prelepom ambijentu Hotela Radisson Collection Old Mill u Beogradu, 8. oktobra 2024., biće održani ekskluzivni poslovni događaji AutoXpress i AutoDistribution u organizaciji Mark Log i SEE Association for Advancing Automation.

Ovi događaji okupljaju istaknute predstavnike liderskih kurirskih službi i brzih pošta regiona, kao i stručnjake iz oblasti distribucije – kako iz 3PL kompanija, tako i kompanija koje su primarno trgovačke ili proizvodne, sa razvijenom sopstvenom distribucijom.

„VIP AutoDistribution i AutoXpress predstavljaju neprocenjivu priliku za proširenje znanja, izgradnju novih poslovnih veza i otkrivanje skrivenih potencijala za dalji poslovni razvoj. Okupljamo predstavnike odabranih kompanije, lidere u oblastima kojima su posvećeni događaji, čime postaju, ne samo platforma za razmenu ideja, već i prostor za rađanje inovativnih rešenja koja će odgovoriti na buduće izazove kompanija. Učešće je moguće isključivo po pozivu, čime osiguravamo najviši nivo ekskluzivnosti i relevantnosti za sve učesnike." – rekla je Branka Patić Macan, CEO kompanije Mark Log, koja je i glavni organizator događaja.

Tokom dana prisutni će učestvovati u interaktivnim i inspirativnim predstavljanjima najnovijih rešenja i ključnih trendova iz oblasti AI, automatizacije i robotizacije. Priznati stručnjaci iz industrije podeliće svoja znanja i iskustva, nudeći dragocene uvide koji će obogatiti poslovne strategije i otvoriti vrata ka novim mogućnostima i poslovnom razvoju.

Pored edukativnog dela, ovi događaji nude izvanredne mogućnosti za umrežavanje.

U opuštenoj atmosferi, učesnici će moći da razmene ideje, povežu se s kolegama i razviju nove poslovne kontakte.

Među prisutnima biće predstavnici renomiranih kompanija: Pošta Srbije, Daily Express, City Express, AKS Express, Bex Express, GLS, Milšped One, Slanjepaketa.rs, Arin Express, DHL Express Srbija, (Srbija) Euroexpress, X Express, Pošta Srpske a.d Banja Luka, Express One (BiH), Atlantic Group, ComTrade, Nelt, FormaIdeale, Silbo, Sport Vision Group, Milšped, Logistar, Savacoop, Publik, CTP, Lagermax, PPL, Beologis...

Svi učesnici ovih događaja imaće priliku da uživo vide u radu najsavremeniji robotski sistem za sortiranje kompanije tpsX koji je instaliran u kompanijama Daily Express i Milšped, ali i odabrana rešenja iz oblasti AI, automatizacije i robotizacije kompanija Trasing, Logit, Stamh, MilyTech, GET, AlbaTech, Lognet kao i Privredne Komore Srbije.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti