Jačanje menadžerskih veština za inženjere lidere - Otvorene prijave za Build2Lead program u NTP Beograd

Komentari: 0

Naučno - tehnološki park Beograd realizuje drugi ciklus Build2Lead programa, kreiranog da osnaži menadžerske veštine osnivača i inženjera lidera timova u tehnološkim kompanijama koje rapidno rastu.

Prijave su otvorene, a zainteresovane kompanije mogu aplicirati do 25. septembra na linku OVDE.

Program je namenjen osnivačima startapa i tehnoloških kompanija sa inženjerskim ili tehničkim bakgroundom, kao i inženjerima koji u njima preuzimaju liderske role ili imaju potrebu da unaprede svoje menadžerske veštine u kontekstu brzog rasta i usložnjavanja poslovanja u kompanijama.

Brzi rast tehnoloških kompanija zahteva od osnivača i inženjera ne samo tehničku stručnost i znanje u razvoju proizvoda, već i sposobnost da efikasno vode timove i upravljaju procesima.

Build2Lead kreiran je upravo da odgovori na ove potrebe, kroz razumevanje sopstvenih menadžement profila polaznika, specijalizovane obuke i priliku za razmenu iskustava sa uspešnim liderima iz industrije.

Kroz 3 modula, Build2Lead će polaznicima omogućiti da savladaju napredne tehnike delegiranja, komunikaciju sa različitim profilima unutar timova i celokupan people management - od selekcije kandidata do razvoja talenata i kompetencija članova tima.

Kroz Materclass sesije direktno će se povezati sa liderima iz industrije, uspešnim menadžerima koji će podeliti svoja iskustva u profesionalnom i razvoju menadžerskih kapaciteta.

Svaki od polaznika će na početku programa proći i kroz individualno profilisanje, kroz koje će analizirati svoje dominantne menadžerske stilove, na kojim će raditi na programu.

Individualno profilisanje polaznika, kao i grupne radionice realizuju se u saradnji sa Adizes SEE institutom, regionalnim liderom u reorganizaciji kompanija i primeni projekata unapređenja poslovanja i razvoja kapaciteta menadžera i zaposlenih.

Program startuje 1. oktobra i traje dva meseca. Prijave su otvorene do 25. septembra.

Na program mogu konkurisati kompanije koje razvijaju inovativni proizvod sa ambicijom da se šire na globalnom nivou, u srpskom su vlasništvu i ostvaruju prihod od prodaje inovativnih proizvoda.

Prednost učešća će imati kompanije koje nisu starije od 10 godina i imaju do 50 zaposlenih.

Više o uslovima učešća, strukturi programa i prijave na LINKU.

Naučno-tehnološki park Beograd sprovodi Build2Lead program u okviru scale-up usluga podrške startapima i tehnološkim kompanijama, uz finansijsku podršku EBRD kroz Star Venture program na Zapadnom Balkanu i kroz aktivnosti čija je realizacija podržana i u okviru projekta “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, uz podršku Vlade Švajcarske.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti