IFAM – INTRONIKA – ROBOTICS 2025- DVADESET GODINA ORGANIZACIJE STRUČNIH SAJMOVA ZA NAPREDNU INDUSTRIJU

Komentari: 0

IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS, stručni sajmovi posvećeni naprednoj industriji, biće održani u Ljubljani na Gospodarskom razstavišču u organizaciji ICM-a, od utorka 11. do četvrtka 13. februara 2025. godine. Ova manifestacija će obeležiti dvadeset godina postojanja.

Prvi IFAM sajam održan je u februaru 2005. godine, u Portorožu, u poznatom Kongresnom hotelskom resortu St. Bernardin, u saradnji sa kompanijom AX elektronika.

Tada je na sajmu bilo prisutno jedanaest direktnih i četrnaest zastupanih izlagača, a pored Okruglog stola, održana su i dvadeset četiri predavanja stranih i domaćih stručnjaka.

Tokom poslednjih dvadeset godina, sajmu IFAM pridružili su se INTRONIKA u 2006. godini i ROBOTICS u 2017. godini.

Danas, IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS obuhvataju više modula/ platformi:

Platforma promocije: Izlagački segmenti uključuju (IFAM) automatizaciju, mehatroniku, senzorsku tehnologiju, vizuelne sisteme, proizvodnu informatiku, veštačku inteligenciju, IoT, zatim (INTRONIKA) profesionalnu i industrijsku elektroniku kao što su kablovi, metrički sistemi, sistemi napona, kao i (ROBOTICS) robotiku za industriju, uključujući servisne robote/kobote, mobilne robote i prateću opremu. Promotivne platforme uključuju različite tipove izlaganja, kao što su klasični i Newcomer.

Platforma edukacije: Obuhvata aktivnosti u okviru Business foruma, radionica, okruglih stolova i drugih edukativnih sadržaja.

Plaftorma networkinga i B2B matchmakinga: Izuzetno važna funkcija na kojoj organizatori mnogo rade, pružajući snažnu podršku svim partnerskim firmama i izlagačima putem softverskih alata.

Platforma inovacija i noviteta: Pokriva spektar novih proizvoda, tehničkih i intelektualnih rešenja koja se predstavljaju na sajmu, prateći aktuelne trendove u industriji i pružajući platformu za izlaganje najnovijih tehnologija.

ICM d.o.o. je jedini organizator stručnih sajmova na Balkanu, prema našim informacijama, čiji su svi statistički podaci navedeni u materijalima, revizorski provereni od strane revizorske kuće CENTREX Audit iz Budimpešte, koja je zvanični auditor UFI-a (svetske sajamske zajednice sa sedištem u Parizu).

Sajmovi IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS 2025, kao i narednih godina, biće još veći i posećeniji, uz porast broja firmi i poseti laca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i Austrije i Nemačke. Tokom sajma biće održani stručni skupovi, izložbe i demonstracije.

Sajmovi IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS su pravo mesto za susret sa vašim poslovnim partnerima, na domak vaše firme. Pozivamo vas da zabeležite datum sajma u vašem kalendaru i započnete pripreme kao izlagač ili stručni posetilac.

Dobro nam došli!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti