Hexagon ALI – Asset Lifecycle Intelligence

Komentari: 0

Hexagon ALI deo je Hexagon-a, globalnog lidera u senzorskim, softverskim i autonomnim rešenjima. Hexagon CADWorx & Analysis Solutions deo je Hexagon ALI divizije, globalnog lidera softvera za dizajn i analizu procesnih i energetskih postrojenja.

Hexagon računarske aplikacije

Hexagon računarske aplikacije specijalizovane su za područja P&ID, 3D dizajn postrojenja, analizu naprezanja cevovoda, proračun posuda pod pritiskom, analizu rezervoara za naftu, elektro – instrumentacijski dizajn, industrije hrane i pića, obrade voda, te ostale industrije.

CADWorx Structure - softver za CAD projektiranje konstrukcijskog dizajna koji pruža alate jednostavne za korištenje, mogućnosti inteligentnog crtanja i naprednog nivoa automatizacije.

CADWorx Plant Professional - radi na platformi BricsCAD ili AutoCAD, pružajući kompletan paket sa moćnim i prilagodljivim alatima koji omogućuju brzu i jednostavnu izradu potpuno inteligentnih 3D modela procesnih, energetskih i drugih postrojenja.

CADWorx P&ID Professional - proces izrade procesnih dijagrama cevovoda i instrumentacije trebao bi biti brz, učinkovit i transparentan. Sa CADWorx P&ID Professional, možete izraditi potpuno inteligentne dijagrame procesa koji se neprimetno povezuju s vašim trenutnim korporativnim standardima.

CADWorx Design Review - omogućuje da dizajneri, vlasnici, menadžeri i drugi dioničari gledaju i manipuliraju 3D modelima na nesmetan i tačan način.

OrthoGen za CADWorx Plant Professional omogućuje automatsku izradu 2D planova, sekcija i elevacija iz CADWorx Plant Professional 3D modela. Čak i u današnjem 3D svetu potrebna je izrada 2D crteža gde OrthoGen smanjuje taj proces od nekoliko sati na svega nekoliko minuta.

CADWorx Electrical and Instrumentation Design Suite- softver za elektro-instrumentacijsko projektovanje s funkcionalnošću koja zadovoljava sve vaše potrebe.

AX3000 MEP Professional - profesionalni softver za HVAC i MEP. Ključna prednost je jednostavan korisnički interfejs, koje se može naučiti u kratkom vremenu s velikim uspehom krajnjeg korisnika. AX3000 je fleksibilan i može se lako usvojiti. Uz kontinuirani razvoj možete biti sigurni da će se ulaganje isplatiti.

iConstruct- snažna i napredna tehnologija iConstructa neprestano se razvija kako bi pružila prednosti u pogledu sigurnosti, životne sredine, troškova i rasporeda. Uz projekte koji uključuju velik broj stranaka, dobavljača, dizajna i skupova podataka, iConstruct je stvoren kao odgovor na identificiranu potrebu: donose efikasnost, saradnju i logiku u BIM.

CAESAR II - koristi se za proračun i analizu naprezanja cevovoda. CAESAR II je standard za analizu naprezanja cevovoda, prema kojem se svi ostali uspoređuju.

PV Elite - kompletno rešenje za projektovanje i analizu posuda pod pritiskom i izmenjivača.

TANK - sveobuhvatan i jednostavan programski paket za projektovanje, analizu i evaluaciju naftnih rezervoara. Omogućuje korisnicima brz i precizan dizajn novih rezervoara i procenu postojećih rezervoara.

GT STRUDL- kao softver za analizu konstrukcija, visokog je kvaliteta, potpuno integrisan i podržan bazama podataka za sveobuhvatnu analizu konačnih elemenata čeličnih i betonskih konstrukcija.

Naše područje zastupništva:Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Albanija, Kosovo.

Ogranak NUMIKON programska rješenja i oprema d.o.o. Novi Sad
Subotička br.94/4, 21000 Novi Sad
Mob: +385 (98) 191 2670
e-mail: ogranak-srbija@numikon-pro.com
Web: www.numikon-pro.hr

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti