Grafima među bojama

Komentari: 0

44. Grafima, jedinstveni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, manifestacija koja pod sloganom "Više boje" slavi i istražuje svet kreativnosti, inovacija i vizuelne lepote, biće održana od 18. do 20. septembra 2024. godine u Hali 4 Beogradskog sajma.

Jedan od najdinamičnijih privredno-umetničkih sektora u svetu već decenijama okuplja umetnike, dizajnere, proizvođače, trgovce, stručnjake, preduzetnike, mašince, izdavače, promotere, uvoznike i izvoznike, distributere, inovatore, korisnike proizvoda i usluga, koji udruženim snagama i elanom oblikuju ovaj svet čineći ovaj i ovakav događaj mogućim.

Grafima je i promoter komercijalizovane umetnosti, povezanih privrednih grana ili društvenih delatnosti.

Kao najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija namenjena promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, ova manifestacija treba da tokom tri dana integriše mašinsku industriju, informaciono-komunikacione tehnologije, kreativno-umetničke grafičke žanrove i veštine, namenski IC i dizajnerski hardver i softver u profesionalni, edukativni i vizuelni sajamski izazov visokog međunarodnog formata.

Raznolika ponuda grafičkih mašina i uređaja, koji podržavaju širok spektar štampe, dizajna i kreativnih potreba, uključuje digitalne štampače, ofset štampače, mašine za sito štampu, mašine za doradu, digitalne rezne sisteme i perforatore, štampače za etikete, digitalne štampače za tekstil, 3D štampače, mašine za plastifikaciju, mašine za savijanje i heftanje itd.

Akcenat stručnog i pratećeg programa, koji podrazumeva radionice, predavanja i panel-diskusije, je na tehnologiji štampe, grafičkom dizajnu i reklamnom materijalu.

To je prilika za upoznavanje sa vrhunskim stručnjacima iz industrije, razmenu ideja i sticanje novih znanja, povezivanje sa istomišljenicima, uspostavljanje korisnih kontakata i otvaranje vrata novim poslovnim mogućnostima.

Grafima okuplja one koji stvaraju nove trendove, postavljaju nove standarde i pokreću inovacije.

Ova industrija je jedinstvena po tome što ima moć da utiče na svakodnevne živote ljudi, bilo kao reklama koju vidimo, proizvod koji držimo u rukama ili umetničko delo koje nas inspiriše.

Dodatna privilegija i za učesnike i za posetioce Grafime su sajamska manifestacija Biro Expo, koja nudi najsavremeniju opremu i materijale za opremanje i funkcionisanje poslovnih i kancelarijskih prostora, i tek treće izdanje Sajma pakovanja i ambalaže PAK-AM, koji obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

Dobro došli na ovaj inspirativan događaj, da svet grafičke, papirne i kreativne industrije bude pun iznenađenja, uspeha i ostvarenih snova.


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti