Good Control – napredna rešenja za industrijsku automatizaciju

Komentari: 0

Industrijska automatizacija nikada nije bila jednostavnija uz rešenja koja su danas dostupna na tržištu. Od precizne regulacije motora do optimizacije energetske efikasnosti, frekventni regulatori postali su nezamenljiv alat u svakodnevnim industrijskim procesima.

Bilo da je reč o upravljanju ventilatorima, pumpama ili složenim OEM aplikacijama, napredne serije regulatora omogućavaju lakše i efikasnije upravljanje.

Jedna kompanija koja se ističe ponudom i izvanrednim odnosom cene i kvaliteta jeste Good Control.

Ova firma donosi na tržište sofisticirane proizvode i rešenja za upravljanje elektromotornim pogonima, prilagođena specifičnim potrebama industrijskih korisnika.

Frekventni regulatori koji pokreću industriju

Good Control, u saradnji sa INVT, donosi na tržište frekventne regulatore vrhunskih performansi, prilagođene potrebama modernih industrijskih procesa.

INVT, svetski poznata kompanija, od svog osnivanja 2002. godine ističe se po visokoj pouzdanosti i širokom spektru proizvoda za industrijsku automatizaciju.

Njihovi proizvodi pomažu industrijama širom sveta da poboljšaju energetsku učinkovitost i održe visoku produktivnost.

Upravo zahvaljujući toj saradnji, Good Control je u mogućnosti da ponudi napredne serije regulatora koje omogućavaju precizno upravljanje motornim pogonima, uz fleksibilnost i visoku produktivnost.

Ove serije su ključne za mnoge industrijske aplikacije, od pumpi i ventilatora do složenih sistema u OEM aplikacijama.

GD270 Serija – Pouzdana rešenja za ventilatore i pumpe

GD270 serija je kreirana za aplikacije gde je stabilna i energetski efikasna kontrola elektro motora ključna za svakodnevni rad.

Ovi regulatori su posebno korisni u HVAC sistemima, sistemima za tretman otpadnih voda i industrijskim pumpama, gde je precizno upravljanje ključno za uspešan rad.

Sa opsegom snage od 1.5 do 500 kW i regulacijom asinhronih i sinhronih motora, GD270 nudi niz funkcija koje olakšavaju rad, kao što su PID regulatori, koji omogućavaju održavanje optimalnih radnih parametara i Fire mod za sigurnu kontrolu u kritičnim situacijama.

Uz Modbus port i opcionim komunikacionim modulima, integracija sa postojećim industrijskim sistemima je jednostavna, dok EMC filteri minimizuju elektromagnetne smetnje, osiguravajući stabilan rad u svim uslovima.

GD350A Serija – Fleksibilnost i visoke performanse

Za industrije sa složenim zahtevima i potrebom za visokom fleksibilnošću, GD350A serija nudi optimalna rešenja.

Ovi frekventni regulatori podržavaju rad sa asinhronim, sinhronim i servo motorima, u otvorenoj ili zatvorenoj petlji, što ih čini pogodnim za najrazličitije primene.

GD350A se ističe po svojoj modularnoj strukturi, omogućavajući korisnicima da dodaju komunikacione module, enkodere i I/O module, čime regulator postaje prilagodljiv specifičnim potrebama.

Upravo ova sposobnost prilagođavanja čini GD350A seriju savršenim rešenjem za OEM proizvođače, koji zahtevaju visok stepen fleksibilnosti u upravljanju različitim tipovima motora.

Dodatne opcije za još veću fleksibilnost

Good Control nudi široku paletu opcija za frekventne regulatore, omogućavajući korisnicima da optimizuju i prošire funkcionalnost svojih sistema.

Sa dodacima poput procesorskih, komunikacionih i I/O modula, EMC filtera, Good Control omogućava veću fleksibilnost, efikasnost i pouzdanost u industrijskim aplikacijama, prilagođavajući se specifičnim potrebama svakog projekta.

Na primer, displej sa tastaturom SOP-270 omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje za seriju GD270, sa tri različita načina rada – lokalno podešavanje parametara, eksterni terminalni ulazi i daljinsko upravljanje putem komunikacionih protokola.

Ova fleksibilnost u upravljanju čini SOP-270 idealnim za integraciju u različite upravljačke sisteme.

Šira ponuda za kompletnu industrijsku automatizaciju

Pored frekventnih regulatora, Good Control nudi i druge proizvode za industrijsku automatizaciju, uključujući HMI Touch Screen operatorske panele 4.3”-15.6”, PLC kontrolere, i transmitere pritiska.

INVT VS-Q serija HMI operatorskih panela omogućava jednostavnu interakciju između čoveka i mašine, sa naprednim mogućnostima programiranja i podrškom za razne industrijske protokole.

INVT micro IVC1 PLC kontroleri i Flex I/O distribuirani sistemi obezbeđuju fleksibilnost i pouzdanost u upravljanju industrijskim procesima.

Ovi kompaktni kontroleri omogućavaju povezivanje sa različitim industrijskim mrežama kao što su Profinet i EtherCAT, pružajući maksimalnu kontrolu i prilagodljivost u radu.

Na kraju, Baumer transmiteri pritiska iz ponude Good Control-a garantuju precizno merenje pritiska u različitim industrijskim primenama, uz najnoviju IO-Link tehnologiju, što ih čini neophodnim alatom za optimizaciju industrijskih procesa.

Otkrijte prednosti Good Control naprednih industrijskih rešenja

Bilo da tražite visokokvalitetna rešenja za efikasnu regulaciju i upravljanje asinhronim i sinhronim motorima ili želite da unapredite svoje industrijske procese uz pouzdanu opremu, proizvodi iz ponude Good Control-a pružaju vrhunske performanse, fleksibilnost i dugotrajnu sigurnost.

Njihova prilagodljivost i široka primena u industriji omogućavaju uspešno i bezbedno upravljanje svim vrstama motora, uz maksimalnu optimizaciju rada i postizanje energetskih ušteda.

www.goodcontrolelectric.com









0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti