FANUC: NAJBOLJE ZA VAŠU PAMETNU AUTOMATIZACIJU

Komentari: 0

Pogledajte oko sebe – delovi i proizvodi proizvedeni, upakovani ili obrađeni FANUC tehnologijom – su svuda. Bez obzira na zadatak, materijal, industriju ili tržište, mi nudimo upravo ono što vam treba. FANUC-ove proizvodne mogućnosti su jedinstvene.

Naši proizvodni pogoni su najautomati zovaniji u industriji, sa više od 2.000 robota koji prave naše proizvode danju i noću.

Kao rezultat toga, mi u potpunosti razumemo vaše potrebe - isporuku isprobanih i testiranih proizvoda na koje se možete osloniti .

Sa tri glavne grupe proizvoda, FANUC je jedina kompanija u industriji koja sama razvija i proizvodi glavne komponente.

Svaki detalj, i hardver i softver, podleže striktnoj kontroli kvaliteta kao deo optimizovanog lanca.

Sa manje delova i ekonomičnom tehnologijom, FANUC rešenja su pouzdana, predvidljiva i lako popravljiva.

Spremni su za rad i daju vam najduže neprekidno vreme rada na tržištu.

Svi FANUC proizvodi – industrijski roboti i koboti , CNC sistemi i specijalne CNC mašine – dele zajedničku servo i kontrolnu platformu, obezbeđuju povezanost i u velikoj meri pojednostavljuju scenarije pune automatizacije.

Pošto svi proizvodi imaju iste komponente, obezbeđivanje rezervnih delova je veoma efikasno.

NAJŠIRI ASORTIMAN CNC SISTEMA

Jednostavna instalacija, brzo programiranje i jednostavna upotreba su garancija maksimalnog kvaliteta i kratkog ciklusa.

Laser Sistems nudi CNC, pogonske sisteme i CO2 ili laserske izvore sa vlaknima u obliku prakti čnih i visoko efikasnih paketa laserskog interfejsa.

Podržavaju 2D i 3D tehnike sečenja, tako da pružaju pouzdan, tačan i ekonomičan način sečenja lima.

FANUC takođe nudi širok spektar pogonskih sistema - svih veličina servo i vretenastih motora sa potpuno kompatibilnim pojačavačima, dizajniranim za postizanje savršenih rezultata i izvanrednih performansi.

VIŠE OD MILION FANUC ROBOTA ŠIROM SVETA

Sa više od 100 modela, FANUC nudi izuzetno širok spektar industrijskih robota.

Svi su laki za rukovanje i svi nude punu fleksibilnost zahvaljujući širokom spektru specifičnih opcija za primenu, direktnoj integraciji, nosivosti do 2.300 kg i maksimalnom dosegu do 4,7 m.

Pored toga, naš asortiman kolaborativnih robota – kobota – nudi potpuno novi pristup automatizaciji.

PRODUKTIVNI, PRECIZNI, POUZDANI – I ENERGETSKI EFIKASNI

FANUC ROBOSHOT potpuno električne mašine za brizganje plastike koriste najnoviju preciznu CNC tehnologiju i primenjuju je na električno brizganje.

Rezultat su već a ubrzanja, savršena preciznost pokreta i izuzetno kratko vreme ciklusa, uz koje je moguće proizvesti velike količine trajno visokokvalitetnih proizvoda.

Što je dodatna vrednost - to je mašina sa velikom uštedom.

FANUC ROBOCUT žičane EDM mašine su svestrano rešenje koje nudi vrhunsku završnu obradu površine i neverovatnu preciznost.

Da bi radikalno smanjio vreme obrade, ROBOCUT automatski ubacuje žicu za samo 10 sekundi i nastavlja duž programirane putanje.

Sa izuzetno dugim periodom između kvarova, malim održavanjem, izdržljivošću i kratkim ciklusom, ove mašine su spremne za budućnost i dizajnirane da uštede vreme i smanje troškove uz održavanje vrhunskih performansi sečenja.

FANUC ROBODRILL verti kalni obradni centar pruža kvalitet i preciznost bez premca uz izuzetnu efikasnost.

Sa daleko najkraćim vremenom ciklusa za većinu operacija obrade, svaki ROBODRILL model je svestran i brz šampion, koji nudi neverovatne performanse i nenadmašnu efikasnost.

Sa kratkim vremenom promene alata od 0,7 sekundi i magacinom koji može da rukuje alatima težine do 4 kg, napredne verzije su zaista brze i moćne.

KORAK NAPRED U BUDUĆNOST - IOT REŠENJA

Industrijski IoT (IIot) postavlja nove prekretnice za proizvodnu industriju digitalizacijom proizvodnih procesa i omoguć avanjem još bolje efikasnosti .

Kao deo Industrije 4.0, IoT omogućava rešenjima za automatizaciju da razmenjuju ogromne količine podataka u realnom vremenu i da unaprede procese kroz samooptimizaciju.

Ključ za ovaj napredak su inteligentni senzori, motori i robotske tehnologije koje formiraju digitalnu mrežu.

FANUC ima ključnu ulogu u usvajanju i promociji ovih tehnologija

Povezivanje / Vizuelizacija / Analiza / Optimizacija

GLOBALNA MOĆ – SERVICE FIRST I AKADEMIJA FANUC

Naš odgovorni i strastveni tim razume vaše potrebe – vodeći vas kroz prve korake u automatizaciji i pružajući podršku tokom životnog veka vaše mašine i robota.

Kako nastojimo da poboljšamo vašu produktivnost, dostupni smo 24/7 za sečenje delova i servis, a takođe obezbeđujemo obuku za vaše osoblje.

FANUC akademija je sve što vam je potrebno za pružanje vrhunske obuke za svoj tim i povećanje profita od proizvoda – od uvodnih programa za početnike do kurseva prilagođenih specifi čnim zahtevima korisnika aplikacija.

Definitivno se usuđujemo da kažemo da smo partner od poverenja, jer nemamo samo iskustvo, liniju visoko kvalifikovanih stručnjaka i vrhunskih proizvoda, već i programe kako biste svoje kadrove razvili u najbolji tim i time postali glavni centar na putu ka napretku.

Za više informacija obratite se na:
FANUC Serbia d.o.o.
Karađorđeva 166
22300 Stara Pazova, Srbija
Telefon: +381 222150324
Email: info@fanuc.rs
Web: www.fanuc.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti