EXOR ETI Najavljuje Webinar o Transformaciji Energetske Industrije uz zenon Softver

Komentari: 0

Kompanija EXOR ETI organizuje besplatan webinar pod nazivom "The Future of Substations: Transforming the Energy Industry with zenon," zakazan za 25. septembar 2024. godine.

Tokom webinara, stručnjaci iz preduzeća EXOR ETI pružiće detaljan pregled funkcionalnosti zenon softvera, sa posebnim naglaskom na operativne oblasti kao što su distribucija, prenos, industrija, offshore i železnica.

Učesnici će imati priliku da saznaju više o povezanosti, skalabilnosti i cyber bezbednosti, kao i o novim energetskim funkcijama koje donosi verzija zenon 14.

Događaj će takođe obuhvatiti demonstracije aplication set-a i demo projekata, koji ilustruju praktičnu upotrebu softvera.

Jedan od ključnih trenutaka webinara biće prezentacija gosta iz Powergrid Engineering-a, koji će podeliti svoja iskustva iz automatizacije 110kV trafostanice u Elektrodistribuciji Srbije, pružajući uvid i iskustva iz prakse.

Webinar će završiti interaktivnom sesijom pitanja i odgovora, pružajući učesnicima priliku da diskutuju sa ekspertima i dobiju odgovore na svoja pitanja.

Registracija za ovaj događaj je još uvek otvorena, a celu agendu možete pogledati i registrovati se putem linka

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti