EX WIFI BARIJERE

Komentari: 0

Lokalna računarska mreža (LAN) se definiše kao Wi-Fi mreža koja lokalno stvara bežičnu internet vezu koja nas povezuje sa svetskom internet mrežom (www).

Kompanije specijalizovane za Wi-Fi infrastrukture koje omogućavaju povezivanje na opasnim lokacijama koriste Solexy, suštinski bezbednu višekanalnu barijeru.

Ovo tržište se brzo razvija zbog povećane dostupnosti sušti nski bezbednih tableta, telefona i laptopova koje osoblje za održavanje koristi za pristup podacima ili preuzimanje podataka iz pametne kontrolne opreme.

Ovi uređaji zahtevaju Wi-Fi infrastrukturu.

Sistemski integratori i OEM (proizvođači originalne opreme) nabavljaju M antensku spojnicu koju koriste u kombinaciji sa standardnom pristupnom tačkom na bezbednom području, a zatim je direktno instaliraju u Haz Loc antene zahvaljujući IS izlazu.

Ovo je najlakši način da nadogradite standardnu Cisco pristupnu tačku (ili pristupnu tačku nekog drugog proizvođača) u eksplozivnim zonama sa oznakom zone 1, 2, 21 i 22 rated package.

Solexy barijera je izuzetno pametna, štedi vreme, isplativa i jednostavna za ugradnju.

Postojanje pristupne tačke na bezbednom području štedi mnogo novca jer nema potrebe za kućištem koje je otporno na eksploziju.

Zahvaljujući višekanalnoj barijeri, antene se mogu postaviti u Haz Loc pomoću standardnog koaksijalnog kabla.

Prednosti :

• Kompaktan dizajn

• Jednostavna instalacija i podešavanje

• Finansijski isplativo

• Fleksibilnost instalacije antene

EVOKS d.o.o.
Ustanička 189/II/3A
11 050 Beograd, Srbija
office@evoks.pro
www.evoks.pro

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti