EuroBLECH 2024 otkriva nove načine za unapređenje produktivnosti

Komentari: 0

Industrija obrade limova se priprema za svoj glavni događaj, EuroBLECH 2024, koji predstavlja najveću svetsku izložbu tehnologije za obradu limova na jednom mestu.

Ove godine, pod sloganom "Moć produktivnosti", posetioci mogu da očekuju revolucionarni događaj u srži industrije, sa ekskluzivnim pristupom vrhunskim dobavljačima, demonstracijama uživo i tehničkim premijerama.

Jedinstveno iskustvo očekuje posetioce 27. Međunarodne izložbe tehnologije obrade limova, koja će se održati od 22. do 25. oktobra 2024. godine na Hanoverskom sajmištu u Nemačkoj.

EuroBLECH je vodeća svetska izložba za obradu limova, pokrivajući ceo lanac snabdevanja u 15 različitih tehnoloških sektora u devet izložbenih hala.

Ove godine fokus je na tehnologijama koje unapređuju produktivnost, predstavljajući najnovije ponude na tržištu za povećanje izlaza i efikasnosti, dok se pojedinačni proizvodni procesi prilagođavaju složenim zahtevima pametne proizvodnje.

Predstojeći događaj će obuhvatati oko 90.000 kvadratnih metara neto izložbenog prostora, nudeći direktan pristup i mogućnosti umrežavanja sa velikim i malim dobavljačima iz celog sveta.

Na sajmu će se predstaviti poznati brendovi kao što su Adige, AIDA, Amada, Bystronic, Dimeco, Durma, Haco, LVD, Messer Cutting Systems, Pivatic, Prima Power, Salvagnini, Schuler, Thyssen, TRUMPF, Yamazaki Mazak i mnogi drugi, uz specijalizovane male i srednje preduzetnike i izlagače koji će prvi put demonstrirati svoju inovativnost na tržištu.

Izložbe pokrivaju sve što se tiče obrade poluzavršenih i završenih proizvoda, uključujući metalne limove, cevi, profile i plastične hibride.

Posetioci će imati mnogo prilika da otkriju i nabave najnovije tehnologije u oblasti štancovanja, probijanja, presovanja, oblikovanja, sečenja, spajanja, zavarivanja, pričvršćivanja, rukovanja, završne obrade, kontrole kvaliteta, CAD/CAM/CIM sistema, alata, mašinskih komponenti, opreme za skladišta i fabrike, reciklaže materijala, istraživanja i razvoja i još mnogo toga.

Pored hiljada izložaka i dobavljača u izložbenim halama, posetioci 2024. godine će imati mnogo prilika da se lično angažuju sa inovacijama, uključujući nove vođene ture za posetioce koje se fokusiraju na pametne strategije i alate za optimizaciju proizvodne efikasnosti.

Takođe, popularni forum govornika pruža primenjive uvide i znanja o aktuelnim ključnim temama kao što su automatizacija, robotika, koboiti, industrijski metaverzum i sajber bezbednost.

Prestižne EuroBLECH nagrade će odati priznanje za pet pobednika za njihove izuzetne uspehe u postizanju tehničke izvrsnosti i inovacija.

Petak će ponovo biti Dan karijera, promovirajući mlade talente u industriji.

Značajan je proaktivan stav tehnoloških dobavljača koji obezbeđuju budućnost industrije kroz inovacije, efikasnost i prilagodljivost.

"Ako promene dolaze brzo, morate smisliti rešenja još brže," kaže Evelyn Warwick, direktorka događaja EuroBLECH, u ime kompanije RX. "Integracija veštačke inteligencije i mašinskog učenja revolucionira industriju, omogućavajući neviđene nivoe preciznosti i efikasnosti.

Automatizacija i robotika nastavljaju da napreduju, pojednostavljujući proizvodne procese i smanjujući manuelni rad, dok Internet stvari povezuje mašine i sisteme za praćenje i optimizaciju u realnom vremenu.

Ove inovacije, prikazane na ovogodišnjem EuroBLECH-u, naglašavaju posvećenost industrije da ispuni rastuće zahteve za prilagođavanjem, održivošću i pametnom proizvodnjom."

EuroBLECH 2024 se održava od 22. do 25. oktobra 2024. godine na Hanoverskom sajmištu u Nemačkoj, u halama 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 i 27.

Posetioci imaju pristup preko ulaza West 1, West 2, Nord 1, Ost 3 i Süd 1.

Dnevno radno vreme je od 9:00 do 18:00. Ulaznice i dodatne informacije, uključujući listu izlagača i profile kompanija, dostupni su online.

www.euroblech.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti