Časopis Industrija na Sajmu Automehanika Frankfurt 2024

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

Sajam Automehanika Frankfurt 2024, koja se održava od 10. do 14. septembra, predstavlja vodeći međunarodni sajam posvećen autoindustriji i postprodajnom tržištu.

Ove godine, sajam naglašava glavne trendove poput elektromobilnosti, održivih rešenja i inovacija u oblasti povezivanja vozila i autonomne vožnje.

Više od 400 izlagača prikazuje tehnologije vezane za električna vozila, što odražava pomak industrije ka mobilnosti bez emisije štetnih gasova.

Takođe, poseban fokus je stavljen na razvoj softverskih i elektronskih komponenti za električna i povezana vozila.

Važno je napomenuti da srpske kompanije imaju značajan nastup na ovogodišnjem sajmu, što dodatno naglašava rastući uticaj Srbije u automobilskoj industriji.

Ove firme učestvuju uz brojne međunarodne izlagače, doprinoseći raznovrsnoj ponudi rešenja i inovacija koja se predstavljaju na sajmu.

Učešće srpskih kompanija ističe sve veću ulogu Srbije u globalnom lancu snabdevanja autoindustrije, posebno u oblastima kao što su komponente za električna vozila i napredne automobilske tehnologije.

Časopis Industrija je na licu mesta, a kompletan izveštaj i naš doživljaj ovog jedinstvenog sajma čitajte u oktobarskom broju.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti