Air Serbia sklopila partnerstvo sa američkom tehnološkom kompanijom Sabre za optimizaciju ponude putovanja

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Američka korporacija Sabre, vodeća tehnološka kompanija u globalnoj industriji putovanja objavila je strateško partnerstvo sa Er Srbijom, nacionalnim avioprevoznikom Srbije.

Ovaj sporazum uspostavlja Sabre kao NDC (interfejs za distribuciju letova) IT provajdera kompanije Air Serbia, navodi Sabre u saopštenju i dodaje da će to partnerstvo osnažiti aviokompaniju da pruži personalizovanije iskustvo putovanja i otključa nove mogućnosti prihoda.

- Ovo omogućava Er Srbiji ne samo da kreira i upravlja svojim NDC sadržajem već i da ga učini neprimetno dostupnim putem kanala trećih strana. Sabreova rešenja zasnovana su na oblaku su napravljena za agilnost i modularnost, što znači da Air Serbia može lako da dodaje nove karakteristike i funkcionalnosti kako se njihova NDC strategija razvija.

Pored toga, Sabre se može pohvaliti moćnim performansama sa NDC vremenima odziva za kupovinu između 0,5 i 1,5 sekundi, što pomaže da se osigura nesmetano iskustvo kupovine za turističke agencije i putnike - navedeno je u saopštenju.

- Air Serbia je ponosna na partnerstvo sa Sabreom - rekao je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

- Posvećeni smo pružanju sadržaja u realnom vremenu i personalizovanih iskustava našim klijentima, a Sabre-ova inovativna tehnologija služi kao osnovni pokretač našeg ekosistema ponude i narudžbi. Sa Sabreovim rešenjima možemo proširiti naš domet na kanale trećih strana, uključujući turističke agencije i agregatore, obezbeđujući besprekoran pristup našim proizvodima i uslugama.

Sabre-ova NDC IT rešenja za avio-kompanije su osnovni gradivni blok SabreMosaic, nedavno najavljene inteligentne, modularne i otvorene tehnološke platforme koja je napravljena da transformiše način na koji avio-kompanije prodaju maloprodaju.

- Sa prelaskom na ponude i porudžbine u svojoj srži, verujemo da SabreMosaic ima potencijal da donese dalekosežnu transformaciju u industriji putovanja. Za inovativne prevoznike kao što je Air Serbia, prihvatanje ovog pristupa ne znači samo da ostanu ispred, već da se napravi veliki korak napred za celu industriju - rekao je Majk Rejes, stariji potpredsednik i menadžment proizvoda u Sabre Travel Solutions.

Sabre podseća da se ovo strateško partnerstvo nadovezuje na postojeću saradnju sa Er Srbijom. Aviokompanija već koristi SabreSonic, sveobuhvatan sistem usluga putnika, za efikasne operacije i pojednostavljeno iskustvo putnika. Pored toga, srpska nacionalna aviokompanija je primenila i Sabreov paket za optimizaciju cena i prihoda.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti