13. Međunarodni dani energije i investicija u Novom Sadu

Komentari: 0

Energetika je oduvek bila pokretač i važan činilac privrednog razvoja svake zemlje.

Danas, više nego ikada, održivost energetskog sektora, koji pruža sigurno i priuštivo snabdevanje, predstavlja jedan od osnovnih preduslova za budućnost svake zemlje.

Da bi se stvorio takav sistem, u uslovima preteće klimatske krize, traži mnogo tehničkog i upravljačkog znanja, ali i značajne finansijske resurse.

Dani energetike i investicija, biće polazna tačka za dijalog i razmenu iskustava, sa posebnim fokusom na digitalizaciju energetske efikasnosti i održive energije u sektoru zgradarstva.

Zato vas pozivamo da iskoristite aktuelan trenutak i predstavite se kroz proizvode i usluge, 6. i 7. novembra, na 13. međunarodnim danima energetike i investicija, u Kongresnom centru “Master“ Novosadskog sajma.

U izložbenom delu Novosadskog sajma okupiće se firme, institucije, predstavnici javnog sektora sa republičkog, pokrajinskog i lokalnog nivoa...

Na panelima će biti reči o:
- Tržištu i energetskoj obnovi stambenog sektora
- Digitalizaciji i energetskoj efikasnosti
- Novim konceptima i primerima dobre prakse u oblasti EE i OIE
- EE i GESI - Top 5 istaknutih žena u oblasti energetske sanacije stambenih zgrada 2024. godine

Manifestaciju su podržali Grad partner - Grad Novi Sad, a Novosadski sajam, uz podršku partnera USAID-a, ima i u Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti